Başakşehir Güvercintepe Hatice-Haydar Aslan Semt Polikliniği Açılışı
28 Mart 2024

Başakşehir Güvercintepe Hatice-Haydar Aslan Semt Polikliniği
Sağlık Bakan Yardımcımız Hüseyin Kürşat Kırbıyık, İstanbul İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Başakşehir İlçe Kaymakamı Uğur Turan, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Kamu Hastane Hizmetleri-6 Başkanı Öğr. Üyesi Dr. Halim Özçevik, İlçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bekir Aktura, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Nurettin Yiyit, Başakşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz Dr. Funda Koçak, siyasi parti milletvekilleri, ve bağışçının katılımlarıyla Başakşehir Belediyesi tarafından inşaatı yaptırılan Başakşehir Güvercintepe Hatice-Haydar Aslan Semt Polikliniğini hizmete alma töreni gerçekleştirildi.

• 20.03.2024 Başakşehir Güvercintepe Hatice-Haydar Aslan Semt Polikliniği Açılışı 1
  • 20.03.2024 Başakşehir Güvercintepe Hatice-Haydar Aslan Semt Polikliniği Açılışı 2
  • 20.03.2024 Başakşehir Güvercintepe Hatice-Haydar Aslan Semt Polikliniği Açılışı 3
  • 20.03.2024 Başakşehir Güvercintepe Hatice-Haydar Aslan Semt Polikliniği Açılışı 4