Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi HİMSS EMRAM 7 Belge Takdim Töreni
19 Ocak 2024

Bakan Yardımcımız Sayın Huzeyfe Yılmaz ve İstanbul İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun katılımlarıyla, HİMSS EMRAM 7 belgesini alan Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde teşekkür belgelerini takdim töreni düzenlenmiştir.
İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Memişoğlu; Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bir marka değeri olduğuna dikkat çekerek, aidiyet duygusunun önemini vurguladı. Koşuyolu'nun heyecanıyla alınan bu başarıyı tebrik ettiğini belirterek, tüm ekibe çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

• 13.01.2024 HİMSS EMRAM 7 belgesini Koşuyolu Yüksek İhtisas EAH Belge Takdim Töreni 1
  • 13.01.2024 HİMSS EMRAM 7 belgesini Koşuyolu Yüksek İhtisas EAH Belge Takdim Töreni 2
  • 13.01.2024 HİMSS EMRAM 7 belgesini Koşuyolu Yüksek İhtisas EAH Belge Takdim Töreni 3
  • 13.01.2024 HİMSS EMRAM 7 belgesini Koşuyolu Yüksek İhtisas EAH Belge Takdim Töreni 4