Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi 24 Yeni Ameliyathane Açılışı
19 Ocak 2024

İstanbul İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi'nde yer alan 24 yeni ameliyathane açılışına katıldı.
Açılışa; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Sait Gönen, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Başhekimi Doç. Dr. Emin Köse, Kamu Hastane Hizmetleri-3 Başkanı Dr.Abdulvahit Sözüer ve çok sayıda davetli katıldı.
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin Türkiye'nin önemli bir marka değeri olduğunu belirten İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, "Cerrahpaşa; sadece sağlık hizmetleri ve sağlık alanında değil, tüm Türkiye için marka değeri yüksek bir kurumdur. Sağlık eğitiminin ve sağlık hizmetinin en iyi ve öncelikli sunulduğu, Türkiye tarihine mal olmuş tüm toplumun bir değeridir. Bugün dünyanın en iyi sağlık hizmetlerinden birini sunabiliyorsak, bunun en önemli etkenlerinden biri bu bilim yuvalarından yetişmiş nitelikli sağlık çalışanları ve hekimlerdir. Hekimlik mesleğinin en önemli duygusu olan adanmışlık duygusunu temsil eden de Türk Hekimidir." diyerek tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

• 11.12.2023 Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 24 Yeni Ameliyathane Açılışı 1
  • 11.12.2023 Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 24 Yeni Ameliyathane Açılışı 2