Sağlık Bakanlığı 10.900 Sürekli İşçi Alımı Göreve Başlama İşlemleri Hakkında Duyuru
28 Nisan 2023

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi” mesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.900 kadro için 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde noter huzurunda kura çekilmiş olup, kurada yerleşen adayların göreve başlama işlemleri hakkında 27/04/2023 tarihinde Bakanlığımız Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde https://yhgm.saglik.gov.tr/TR-95576/saglik-bakanligi-10900-surekli-isci-alimi-goreve-baslama-islemleri-hakkinda-duyuru.html linkinde yer alan duyuru ilan edilmiştir.

Söz konusu ilan metninde yer alan Duyuru Metni, Yerleşenlerden İstenen Belgeler, Başvuru Şartları, Açıktan Atama Başvuru Formu, Mal Bildirimi Formu,  Meslek Öğrenim Durumu ve Özel Şartlara dair esaslara dikkat edilerek ve istenilen belgeleri sunmak suretiyle 02/05/2023 - 22/05/2023 tarihleri arasında atamaya esas belgeleri ile birlikte asil olarak yerleşmeye hak kazananların evrakları İl Sağlık Müdürlüğümüzce alınacaktır. Kura neticesinde asil olarak atamaya hak kazananlar Müdürlüğümüze şahsen başvuru yapacak olup, posta, kargo, veya kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Not: Özel Sağlık Tesislerinden alınan ‘’Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair sağlık raporunun’’ Sağlık Tesisinin bulunduğu İlçe Sağlık Müdürlüğüne onaylatılması gerekmekte olup, onaylı olmayan Sağlık Raporları kabul edilmeyecektir.

Evrak Teslim Adresi:

İl Sağlık Müdürlüğü (Ana Bina)

Binbirdirek Mah. Peykhane Sok. No:8 PK:34122 Fatih/İSTANBUL

İletişim: 0(212) 638 30 00 Dahili: 1880 – 1759 – 1786 – 1747 – 1722