İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 21 Mayıs 2018 Pazartesi Günü Düzenlediği İftar Davetine Katıldı

İftar davetine, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kamu Hastaneleri Başkanlığı-5 Başkanı Op. Dr. Gürhan Çelik, Başkan Yardımcıları Uz. Dr. Ömer Halim Kaşıkçı ve Uz. Dr. Enver Kayıkçıoğlu, Zeytinburnu İlçe Sağlık Müdürü Havva Kaplan Kılavuz, Doç. Dr. Celalettin İbrahim Kocatürk ve hastane personeli katıldı.

Davette konuşma yapan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu,Çok önemli ve mübarek zamanlardayız. Herkesin Ramazan-ı Şerifini kutluyorum. Türkiye sağlıkta son 15 yılda yaptığı gelişmeler ile dünyanın sayılı sağlık hizmeti sunan ülkelerinin başında yer aldı. İstanbul’da sadece 2017 senesinde 134 milyon kişiye birebir sağlık hizmeti sunmuşuz. Bunu sağlık yöneticilerinin ve personelinin özverisi ve emeği ile başardık. Hepinize Hayırlı Ramazanlar diliyorum, Allah oruçlarımızı kabul etsin.” dedi.

• Yedikule_Göğüs_21_05_2018_1.JPG
  • Yedikule_Göğüs_21_05_2018_2.JPG