Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Değerlendirme Toplantısı; İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başkanlığında yapılan toplantıya, Kamu Hastaneleri-2 Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Yaşar Sertbaş, Kamu Hastaneleri-2 Başkan Yardımcısı Erdoğan Karabayır, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Savaş Bayrak, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Serdal Zelyurt, Kadıköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Neslihan Uyar, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Rabia Bilici ve hastane yöneticileri katıldı.

Toplantıda; başta ruh sağlığı hizmetleri olmak üzere sunulan sağlık hizmetleri değerlendirildi ve sağlık hizmetlerinin sorunları ve çözüm önerilerine yönelik istişare edildi.

Memişoğlu, sağlık hizmet sunumunda özverili bir şekilde çalışan hastane yönetimine ve personele teşekkür etti.

• Erenkoy Ruh ve Sinir Hastaliklari Hastanesi Degerlendirme Toplantisi 20.08.2019 - 1.jpeg
  • Erenkoy Ruh ve Sinir Hastaliklari Hastanesi Degerlendirme Toplantisi 20.08.2019 - 2.jpeg