Resmi dili İngilizce ve Rusça olan kursta katılımcılar yoğun teorik eğitimin yanı sıra, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Simulasyon Merkezinde simülasyon eğitimi aldı. Doç.Dr.Fisun Vural ve ekibi tarafından Haydarpaşa Numune Hastanesinde gerçekleştirilen toplam 23 adet endoskopik canlı cerrahiyi izleme ve tartışma fırsatı buldu.

Haydarpaşa Numune’nin tarihi mekanında ev sahipliğini yaptığı uluslararası kurs sonunda, Özbekistan’dan gelen kursiyerler Başhekim Doç.Dr.Aytekin Kaymakçı’ya teşekkürlerini bildirmek için yöresel kaftan giydirildi.

• Haydarpaşa EAH Simülasyon Eğitimi 28 06 2019 1.jpg
  • Haydarpaşa EAH Simülasyon Eğitimi 28 06 2019 2.jpg