4.Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yönetimi Kongresi

“Hasta Dostu Sağlık Hizmetleri ve Hastane”

Ocak 31,2019

20-23 Haziran 2019 tarihlerinde Üsküdar Üniversitesinin ev sahipliğinde, Türk ve Yabancı Üniversitesinin desteği ile  “4.Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yönetimi Kongresi” İstanbul’da düzenlenecektir.

Kongreye Avrupa, Orta Doğu, Asya ve Türkiye’den Akademisyenler, Sağlık Politika yapıcıları, Özel ve Kamu hastaneleri Yönetici/ Çalışanları ve Öğrencilerinin katılması beklenmektedir. Farklı ülkelerden çok sayıda davetli konuşmacı “Hasta Dostu Sağlık Hizmetleri ve Hastane” olgusunu tartışacak, bilim insanları bilimsel çalışmalarını sunacaktır.

İlimizin en üst düzey, sağlık politikalarının belirleyicisi ve uygulayıcısı olarak kurumunuzun kongremize üst düzeyde destek ve katılım yapmasını,

Bakanlığınıza bağlı sağlık kurumlarının ve hastanelerin yöneticilerinin, hekim ve sağlık çalışanlarının ve hasta hakları birim çalışanlarının katılımının sağlanmasını kolaylaştırmaya yönelik destek verilmesini arz ederiz.

4.Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yönetimi Kongresi İngilizce Kongre Afiş

4.Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Yönetimi Kongresi Türkçe Kongre Afiş