İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun Başkanlığında; Şubat Ayı Başhekimler Toplantısı, Bahçelievler Devlet Hastanesi’nde Düzenlendi

Toplantı, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları, Eğitim ve Araştırma Hastaneleri ve Devlet Hastaneleri Başhekimleri, Ağız ve Diş Sağlığı Hastaneleri ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimlerinin ve ilgili Başkan Yardımcılarımızın katılımıyla gerçekleşti.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sağlık hizmetinin devletin sunduğu önemli hizmetlerin başında geldiğini, İstanbul açısından sağlık hizmetlerinin, özellikle birinci basamak ve hastane hizmetlerin de önemli atılımların olduğunu belirtti.

Kartalda yaşanan elim olay sonucunda vefat eden ve yaralanan vatandaşlarımız anılarak çöken binadaki kurtarma faaliyetlerinde; cansiperane bir şekilde çalışan UMKE ve 112 personelimizin yürütmüş olduğu faaliyetlere ilişkin bir sunum yapıldı.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun, toplantıya katılan başhekimlerin soru ve görüşlerini almasıyla toplantı sona erdi.

• Başhekimler Toplantısı 15 02 2019 1.jpeg
  • Başhekimler Toplantısı 15 02 2019 2.jpeg