Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca, İstanbul'da ki Sağlık Tesislerinde İncelemelerde Bulunarak Yatırımı Devam Eden ve Hizmete Başlayan Projeler Hakkında Bilgi Aldı
24 Temmuz 2018

Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca'ya, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve İstanbul Sağlık yöneticileri eşlik etti.

Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca, Yapımı devam eden 600 yataklı Marmara Üniversitesi Başıbüyük Ek Binası, hizmete başlayan 350 yataklı Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yapımı devam eden 620 yataklı Seyrantepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yapımı devam eden 1100 yataklı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve yapımı devam eden 600 yataklı Sultangazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak sağlık yatırımları hakkında bilgi aldı.

Resim