Biyosidal Ürün Uygulayıcı Sertifika Güncelleme Eğitimi hakkında duyuru
28 Şubat 2024

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çevre Sağlığı Birimi Biyosidal Ürün Uygulayıcı Sertifika Güncelleme Eğitimi Duyurusu

Biyosidal Ürünlerin Kullanım Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğin 27 inci maddesi gereği (sertifikası Müdürlüğümüzce düzenlenen) 2012 - 2013 ve 2014 yıllarında Biyosidal Ürün Uygulayıcı Sertifikası almaya hak kazanmış kişiler için Müdürlüğümüzce Biyosidal Ürün Uygulayıcı Güncelleme Eğitimi düzenlenecektir. (Eğitim 8 (sekiz) saat sürelidir.)

EĞİTİM TARİHİ: 16 Mayıs 2024 Saat 09.00: / 18:00

EĞİTİM ÜCRETİ : 317 TL

EĞİTİM YERİ ADRESİ:SBÜ ŞişliHamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu
Halaskargazi Cad. Etfal Sok. Şişli / İstanbul (Şişli Etfal Hastanesi eski yerleşkesi)

SON BAŞVURU TARİHİ: 03 Mayıs 2024 Cuma

KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Başvurular dilekçe ile şahsen yapılacak olup dilekçe ekinde aşağıdaki evrakların bulunması zorunludur.

1-Dilekçe : Başvuru sahibinin iletişim bilgilerini içerecek şekilde doldurularak ıslak imzalı şekilde kabul edilecek.

2-T.C. Kimlik Kartı: Aslı görülüp fotokopisi alınarak Müdürlüğümüz personeli tarafından onaylandıktan sonra iade edilecek

3-Diploma/mezuniyet belgesinin aslı ya da noter onaylı sureti: Aslı görülüp fotokopisi alınarak Müdürlüğümüz personeli tarafından onaylandıktan sonra iade edilecek

4-Biyosidal Ürün Uygulayıcı Sertifikasının aslı (Sertifikası Müdürlüğümüzde olanlar hariç)

5-2 Adet Fotoğraf (Biyometrik olmayacak)

6-Eğitim ücretinin yatırıldığına dair dekont aslı. (Eğitim ücreti ödemesi başvuru belgelerinin kontrolü ve onayından sonra yapılacak olup, daha önce ödeme yapılmamalıdır.)

BAŞVURU ŞARTLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ NOT :

1-Eksik belge ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

2-Başvurular şahsen yapılacak olup kargo yada posta yolu ile başvuru kabul edilmeyecektir.

3- Başvurular Kazlıçeşme Mah. İmamhatip Yolu Sok. No 6/1 Zeytinburnu adresinde bulunan İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Çevre Sağlığı Birimine yapılacaktır.

4-Yukarıda belirtilen son başvuru tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

5-Sadece sertifikası 2012-2013 ve 2014 yılları düzenlenen kişilerin başvuruları kabul edilecektir.