Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Açılışı
15 Ocak 2024

Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni yapılan acil servisinin açılışı; İstanbul İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Üsküdar Kaymakamı Adem Yazıcı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yunus Karakoç, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve bağışçı İmes Eğitim Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar ve Yönetim Kurulu'nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ve Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yenileneceğini ifade eden İstanbul İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, "yenileyeceğimiz bu hastanelerimizin projeleri tamamlandı ve en kısa zamanda inşaatına başlanacak. " dedi.
Siyami Ersek Hastanesinin sadece bir hastane değil büyük bir kültür olduğunu vurgulayan Prof.Dr. Kemal Memisoglu ; Türkiye'nin kalp ve damar cerrahisi alanındaki başarısında, bu kültürün nesiller boyu iletilmesi ve sahip olduğumuz nitelikli insan gücü vardır." diyerek, bağışçılara ve emeği geçen tüm ekibe teşekkür etti.

• 03.10.2023 Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi Acil Servis Açılışı 1
  • 03.10.2023 Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi Acil Servis Açılışı 2
  • 03.10.2023 Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi Acil Servis Açılışı 3
  • 03.10.2023 Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi Acil Servis Açılışı 4