2023 Futbol Turnuvası
09 Ocak 2024

Müdürlüğümüzün organizasyonu ile düzenlenen 49 takımın katıldığı oynanan 152 müsabakada 845 golün atıldığı Futbol Turnuvası'nın final müsabakaları ve ödül töreni, İstanbul İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İl Yöneticileri, Hastane Başhekimleri ve Futbol camiasının önde gelen isimleri, sağlık çalışanları ve futbolseverlerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Rıdvan Dilmen'in başlama vuruşunu yaptığı, 'Metin Yıldız, Osman Savaş, Cemal Bingül, Bahattin Duran, Ziya Doğan, Mustafa Kocabey, Halit Akbaş, Turgay Demir'in yer aldığı Şöhretler Karması ve Sağlık Yöneticileri Maçı, Fifa Eski Yardımcı Hakemi Binali Kartal'ın yönetiminde gerçekleşti.
Turnuva'yı; birincilikle tamamlayan Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi takımına, ikincilikle tamamlayan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi takımına, üçüncülükle tamamlayan Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi takımına,
Dördüncülükle tamamlayan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi takımına kupa ve madalyaları Yılmaz Vural, Güvenç Kurtar ve Prof. Dr. Kemal Memişoğlu takdim etti.
Maç sonunda gazetecilere konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Kemal Memişoğlu sporun ve sporcunun önemine değindi ve "Bedenimize iyi bakarak, bağımlılıktan uzak durarak ve fiziksel aktivite yaparak sağlığımızı korumamız gerekiyor." dedi.
Turnuvada emeği geçen tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

• 12.06.2023 Futbol Turnuvası 1
  • 12.06.2023 Futbol Turnuvası 2