Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuçları Duyurusu (24.07.2020)
18 Ocak 2021

                                                                                                   
                                                                                                     SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI SÖZLÜ SINAV SONUCU İLAN METNİ 



4857 sayılı İş Kanunu ile mezkur Kanuna dayanılarak çıkarılan ‘’Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’’ hükümleri kapsamında, Müdürlüğümüze bağlı Marmara Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sürekli İşçi olarak istihdam edilmek üzere 07.07.2020 tarihinde Bakanlığımızda noter huzurunda çekilen kura neticesinde münhal kadronun 4 (dört) katı olarak belirlenen asil ve yedek adayların sözlü sınav işlemleri Valilik Makam Oluru ile Başhekimler Başkanlığında oluşturulan sınav kurulları tarafından 21-23 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.


Adaylar sınav sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilecektir.


*Sınav sonuçlarına itiraz süreci, aşağıda yer alan sınav takvimi çerçevesinde 27-29 Temmuz 2020 tarihleri arasında sınavın gerçekleştirildiği Hastanelerimizin Evrak Birimine elden yapılacak başvurular çerçevesinde yürütülecektir. 

*Belirtilen tarih aralığında itiraz başvurusunu söz konusu Hastaneye ulaştırmayan ve başvurusunu E- posta, Fax, Posta ve kargo ile gönderen adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

*İtirazların, Başhekimler Başkanlığında oluşturulan Sınav Kurullarınca incelenerek karara bağlanmasının ardından belirlenecek olan nihai liste 05 Ağustos 2020 tarihinde ilan edilecektir. 

*Nihai listede ismi yer alan adayların; atamaya esas belgelerini, 06-10 Ağustos 2020 tarihleri arasında ilgili Hastanelerimize şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

*Adayların sınavı kazanması adaya kesin atama hakkı vermemektedir, adayların teslim edeceği atamaya esas belgelerinin atanma şartlarına uygun olması durumunda Sürekli İşçi kadrolarına atamaları gerçekleştirilecektir. 

*Atamaya Esas Belgeler,  nihai liste ilan edildiğinde yayımlanacaktır. 

*Tüm adayların bilgilendirme için Müdürlüğümüz web sayfasını takip etmeleri önem arz etmektedir.



       *  S.B.Ü. BAKIRKÖY DR.SADİ KONUK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ SINAV SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.
       *  MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ GÖZTEPE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ SINAV SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.
       *  MARMARA ÜNİVERSİTESİ PENDİK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ  SINAV SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.
       * SANCAKTEPE ŞEHİT PROF. DR. İLHAN VARANK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ SINAV SONUÇ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.



        *  Sınav Takvimi