İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Düzenlenen Sağlık Hukukunda Hemşirelik Paneli’ne Katıldı

Panele, Kamu Hastaneleri Başkanlığı-6 Başkanı Doç. Dr. Mehmet Emin Kalkan, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Ertürk, yöneticiler ve hastane personeli katılım gösterdi.

Panelde konuşma yapan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, “Mehmet Akif güzel ve genç bir hastane, inşallah 200 yataklı yeni binayı en yakın zamanda hizmete sunacağız.” diyerek konuşmasına başladı.

Sağlıkta Dönüşüm projesini gerçekleştirenlerin hekimler, hemşireler ve sağlık çalışanları olduğunu söyleyen Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, bu kadar kısa sürede hasta memnuniyetini ve ulaşılabilirliğini sağlamış başka bir sağlık çalışan bir grubu daha yok diyerek tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Panelin ardından Hastane’nin 200 yataklı yeni ek binasını ziyaret ederek, bina hakkında bilgi aldı.

• a - 1.JPG
  • d- 1.jpg