İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Silivri İlçesi’nde Ziyaretlerde Bulundu
28 Aralık 2020

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Adalet Bakanlığı Silivri Ceza İnfaz Kurumu Cumhuriyet Savcısı Metin Arda’yı ziyaret ederek, sağlık hizmetleri ile ilgili istişare etti.

Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Silivri Devlet Hastanesi’ni ziyaret edip, acil servisi ve poliklinikleri inceleyerek, hastane personeli ile sohbet etti.

Silivri İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hasan İpekoğlu’nu ziyaret eden Memişoğlu, Silivri ilçesindeki sağlık hizmetleri ile ilgili bilgi aldı.

Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Silivri Ceza İnfaz Kurumları Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, Adalet Hemodiyaliz Ünitesini gezip; hastane çalışanları ile sohbet etti.

Memişoğlu’na ziyaret esnasında Kamu Hastaneleri Başkanlığı-6 Başkanı Doç. Dr. Mehmet Emin Kalkan ve Silivri İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hasan İpekoğlu eşlik etti.

Resim