T.C Sağlık Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Kura Usulü İle Sürekli İşçi Alımı Yedek Aday Göreve Başlama İşlemlerine Dair İlan Metni(26-06-2020)
18 Ocak 2021

                                                                                                         T.C.
                                                                                         SAĞLIK BAKANLIĞI
                                                                             İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

Bilindiği gibi Sürekli işçi statüsünde görev yapacak Sürekli İşçi Alımı kurası 08.04.2020 tarihinde noter huzurunda çekilmiştir.

Kura neticesine göre çalıştırılacağı İl İstanbul olan yedek adayların atamaya esas belgelerini,  tercih sonucuna göre yerleştirildiği Hastaneye aşağıda belirtilen tarih aralığında şahsen teslim etmeleri ve görevlerine başlamaları gerekmektedir. Söz konusu tarih aralığında başvuru yapmayanlar yerleştirmeden doğan haklarını kaybedeceklerdir.

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünden müracaat alınmayacaktır.   

Kura neticesinde yedek olarak yerleştirmeleri yapılan hak sahiplerinden İlimiz Sosyalleştirme Bölgesine atanan personelin görev yapacakları kurumlarının belirlenmesi gerekmektedir. 

İlgili kişilerin görev yerlerini belirlemek üzere Müdürlüğümüzce aşağıda bağlantısı verilen tercih robotu hazırlanmıştır. 

Tercih robotunda belirtilen bilgilerin doldurularak 30.06.2020 tarihi mesai bitimine kadar tercih yapılması gerekmektedir. En az 5 (beş) tercih yapılması zorunludur. 

Süresi içerisinde tercih yapmayanların görev yerleri İstanbul İl Sağlık Müdürlüğümüzce doğrudan belirlenecektir. 

Tercih Sonuçları 02.07.2020 tarihinde Müdürlüğümüz resmi internet sayfasında ilan edilecektir.  

Tercih Yapmak İçin Tıklayınız

 SÜREKLİ İŞÇİ (YEDEK) ALIMI TAKVİMİ

 Kura usulü ile belirlenen yedek adayların Müdürlüğümüz internet sitesinden tercihlerinin alınması  26.06.2020-30.06.2020
 Tercih sonuçlarının Müdürlüğümüz internet sayfasında yayımlanması

      02 Temmuz 2020

 Adaylar tarafından atamaya esas başvuru belgelerinin yerleştirildikleri Hastanelere elden şahsen teslim edilmesi ve göreve başlatılma

 02 Temmuz 2020- 10 Temmuz 2020