İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahisi Ameliyathane Açılışına Katıldı

Açılışta konuşma yapan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, “Beyin cerrahlığı gerçekten çok zor. Prof. Dr. Mazhar Osman Hastanesi bir marka biliyorsunuz. Burası çok önemli bir merkez. Beyin cerrahi ve nöroloji çok büyük işlemlerin yapıldığı bir alan. Biz bu ekibe gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Yeni ameliyathane hastanemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” diyerek ameliyathane hakkında bilgi aldı.

Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi ameliyathanesine bir acil masası ve bir ilave masa daha açarak 4 adet ameliyathane ve bir tanede acil ameliyathanesi halkımızın hizmetine sunuldu. Ayrıca hastaların değerlendirilmesi için değerlendirme odası denilen bir ünite daha eklenerek halkımıza daha iyi bir sağlık hizmeti sunma imkanı oluşturuldu.

• Mazhar Osman Ameliyathane Açılış 6 12 2018 1.JPG
  • Mazhar Osman Ameliyathane Açılış 6 12 2018 2.JPG