Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Değerlendirme Toplantısı, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu Başkanlığında Gerçekleşti

Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Değerlendirme Toplantısı, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıya; Kamu Hastaneleri-1 Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ersin Engin Şimşek, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Hasan Basri Velioğlu, Kamu Hastaneleri-1 Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kürşat Tigen, Kamu Hastaneleri-1 Başkan Yardımcısı İlyas Çelebi, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Serdal Zelyurt, Pendik İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gökhan İlhan, Hastane Başhekimi Prof. Dr. İsmail Cinel ve hastane yöneticileri katıldı.

Toplantıda; sağlık düzeyinin yükseltilmesi, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi, verimlilik planlamaları, sağlıklı yaşamın teşviki, sağlıklı çalışma yaşamı, hasta memnuniyeti, sağlık hizmetlerine erişim, destek hizmetleri gibi hastanede gerçekleştirilen hizmetler istişare edildi.

Memişoğlu, sağlık hizmet sunumunda, özverili bir şekilde çalışan hastane yönetimine ve personeline teşekkür etti.

• Marmara Üniversitesi Pendik EAH Değerlendirme Toplantısı 22.10.2019 - 1.jpeg
  • Marmara Üniversitesi Pendik EAH Değerlendirme Toplantısı 22.10.2019 - 2.jpeg