İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü

Direkt Kan Bankacılığı ve Transfüzyon Tıbbı Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru Duyurusu

İlimizde 09 Ekim 2018 tarihinde başlayarak 20 iş günü sürecek   Kan Bankacılığı ve Transfüzyon Tıbbı Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecektir. Eğitime; Kan Bağış Merkezinde Çalışacak Pratisyen Hekimler ile Kan Hizmet Birimlerinde Flebotomist olarak çalışılacak personel kabul edilecektir.

Söz konusu eğitimin teorik bölümü Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde, pratik bölümü ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nde gerçekleştirilecektir. Eğitime  katılmak isteyen ve Kan Bankacılığı ve Transfüzyon Tıbbı Eğitim Standartları' nın 6. maddesindeki katılımcı niteliklerine haiz olan çalışanların aşağıda yer alan Başvuru Formu' nu eksiksiz doldurarak ve diplomasının ön yüz ve arka yüz fotokopisini ekleyerek 28 Ağustos 2018-7 Eylül 2018 tarihleri arasında kurumları aracılığıyla Müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerekmektedir.

Hekim Başvuru Formu

Hekim Dışı Sağlık Personeli Başvuru Formu